Nieuwenhuis Auto's en Aanhangwagens

Plasweg 45, 8271 CG IJsselmuiden
Tel: 038-3315540
Fax: 038-3323317
info@nieuwenhuisautos.nl
Google+

Auto's en aanhangwagens voor de omgeving IJsselmuiden - Kampen

Aanhangwagens van Nieuwenhuis

Nieuwenhuis Auto's en Aanhangwagens is officieel dealer van vele merken aanhangwagens en trailers. Prijs / kwaliteitsverhouding staat voorop! Vanwege de snelle doorstoom van ons assortiment aanhangwagens kunt u het beste even bellen voordat u een bezoek brengt aan ons bedrijf.

Verhuur Aanhangwagens voor omgeving Kampen / IJsselmuiden

Wij hebben diverse soorten aanhangwagens voor verhuur zoals open en gesloten bakwagens en autotransporters. Veel klanten uit IJsselmuiden, Kampen, Grafhorst, Staphorst, Genemuiden maar ook Zwolle en omgeving weten ons sinds jaar en dag te vinden voor het huren van een aanhangwagen. Informeer er naar!

Bovag-onderhoudsbeurt aanhangwagens

Onderhoud en (schade)reparatie aan uw aanhangwagen wordt door ons professioneel uitgevoerd tegen een zo eerlijk mogelijke prijs. Onze Bovag onderhoudsbeurt bestaat uit:

  1. controle op wettelijke eisen;
  2. controle op veiligheid;
  3. uitgebreid keuringsrapport;
  4. onderhoud;
  5. waar nodig hersteld;
  6. Bovag-sticker.

Een uitgebreid overzicht van onze aanhangwagens treft u links in de menubalk. Nieuwenhuis is de leverancier van aanhangwagens voor de regio Zwolle, Kampen, Grafhorst, Staphorst, Genemuiden en IJsselmuiden!

BOVAG Onderhoudsbeurt voor aanhangwagens en caravansUitleg over de breekkabel bij aanhangwagens en caravansBanden van aanhangwagens en caravans