Speciaalbouw aanhangwagens

Voorbeelden speciaalbouw aanhangwagens

SPECIAALBOUW AANHANGWAGENS

Wij vinden het belangrijk om te voorzien in uw transport uitdaging. Soms is het antwoord hierop “speciaal bouw”. In de loop der jaren hebben wij geleerd dat geen enkele transport uitdaging gelijk is en dat een oplossing op maat uitkomst kan bieden. Wij gaan graag samen met u de dialoog aan om zo uw wensen te inventariseren en gebruiken onze ervaring om u een passende oplossing aan te bieden.

Dankzij de eigen productielijn en jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van een groot aantal verschillende soorten aanhangers. De afgelopen decennia hebben vele op maat gebouwde Titan aanhangwagens, paarden- en veetrailers, BE-opleggers, glasresteel aanhangwagens, toiletwagens, (luchtgeremde) schamelwagens, leswagens, koelwagens en verkoopwagens hun weg gevonden bij tevreden eindgebruikers in binnen- en buitenland.

Wet- en regelgeving

Alle door ons gebouwde aanhangwagens en trailers voldoen aan wettelijke richtlijnen en regels van het Rijksdienst Wegverkeer (RDW). Tevens worden alle door ons gebouwde aanhangwagens en trailers afgeleverd met een Europees goedkeurings certificaat, het zogeheten COC certificaat.

Neem vrijblijvend contact op of kom langs

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw ideale aanhanger? Neem dan vrijblijvend contact op of kom langs onze showroom in Jelsum. Onze adviseurs helpen u graag.

Les aanhangwagen

Op zoek naar een Lesaanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Lesaanhanger naar Uw wens….

 

Toilet aanhangwagen

Op zoek naar een Toilet aanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Toiletwagen naar Uw wens….

Koel aanhangwagen

Op zoek naar een Koelaanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Koelaanhanger naar Uw wens….

Luchtgeremde aanhangwagens

Luchtgeremde aanhangwagen

Op zoek naar een Luchtgeremde aanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Luchtgeremde trailer naar Uw wens….

Verkoopwagen

verkoopwagen

Op zoek naar een Verkoopaanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte verkoopaanhanger naar Uw wens….

Botenwagen

botenwagen

Op zoek naar een Botenaanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Botenaanhanger naar Uw wens….

Glasresteel aanhangwagen

Op zoek naar een Resteelaanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Glasresteel aanhanger naar Uw wens….

Steiger aanhangwagen

Op zoek naar een Steiger aanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Steiger aanhanger naar Uw wens….

Plateauwagen

Op zoek naar een Plateauwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Plateau aanhanger naar Uw wens….

Chassisaanhangwagen

Op zoek naar een Chassis aanhangwagen voor BE rijbewijs lessen wij hebben de oplossing. Wij leveren op maat gemaakte Chassis aanhanger naar Uw wens….